Želite suradnju?

by Ana-Marija

Želite surađivati sa mnom?

Trebate fotografije hrane i/ili prateće recepte i tekstove? Javite mi se s prijedlogom. Najbrže ćete me dobiti ovdje.

Volim surađivati s brendovima koji imaju snažnu priču, onima koji nam svima život čine boljim ljepšim pa ako to možemo zajedno, tim bolje!

FOTOGRAFIJA I STILIZIRANJE HRANE

Potrebne su vam lijepe fotografije hrane s pomno razrađenim sylingom? Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i pažljivom odabiru podloga, rekvizita, rasvjete i boja, pomoći ću vam da i vaš proizvod na fotografiji zasja baš onako kao što zaslužuje. Za više fotografija hrane, pogledajte moj portfolio.

KREIRANJE EDITORIALA

Pišući kuharice i radeći za medije na editorialima stekla sam iskustvo potrebno za stvaranje cjelokupne priče – od teksta (na hrvatskom te engleskom ili francuskom – završila sam studij ta dva jezika), preko kreiranja recepata, stylinga i fotografije. Rado ću vam pomoći da ideju uobličite i provesti je u djelo.

KREIRANJE RECEPATA

Imate dobar proizvod koji biste htjeli prikazati unutar nekog recepta? Često sam u kuhinji gdje se igram s novim kombinacijama okusa, stoga ste na pravom mjestu.

 

PRIJEVOD & ONLINE NASTAVA

Završila sam magisterij engleskog i francuskog i osim hranom, bavim se i matičnom strukom u vidu prevođenja i održavanja online nastave. Za upite za prijevode možete mi se javiti ovdje. Termini za online nastavu trenutačno su popunjeni.