Fotografija hrane i kreacija sadržaja – Želite suradnju?

by Ana-Marija

Fotografija hrane? Stiliziranje? Brend fotografija? Ako vam mogu pomoći da zajedno stvorimo najljepšu priču, vrlo rado!

Javite mi se s prijedlogom. Najbrže ćete me dobiti ovdje.

fotografija hrane anamarijabujic

Volim surađivati s malim i velikim brendovima koji imaju snažnu priču, onima koji nam svima život čine boljim ljepšim pa ako to možemo zajedno, tim bolje! Krenut ćemo od vaše ideje, dodati detalje, zajedno razmisliti kako najbolje pokazati na koji način vaš proizvod ili usluga drugima uljepšavaju ili olakšavaju život i krenuti – fotografiju po fotografiju, tekst po tekst.

FOTOGRAFIJA HRANE i FOOD STYLING (STILIZIRANJE HRANE)

fotografija hrane anamarijabujic

Potrebne su vam lijepe fotografije hrane s pomno razrađenim sylingom? Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i pažljivom odabiru podloga, rekvizita, rasvjete i boja, pomoći ću vam da i vaš proizvod na fotografiji zasja baš onako kao što zaslužuje. Posebnu pažnju pridajem svjetlosti bez koje (naravno) nema dobre fotografije, a prvi sljedeći element jest ukusna i privlačna hrana.  Rekviziti u odabranoj paleti boja kao i pripadajuće podloge/pozadine, tu su samo kako bi podržali hranu kao glavnu zvijezdu.

Za više fotografija hrane, pogledajte moj portfolio.

KREIRANJE EDITORIALA

fotografija hrane anamarijabujic

Pišući kuharice i radeći za medije na editorialima stekla sam iskustvo potrebno za stvaranje cjelokupne priče – od teksta (na hrvatskom te engleskom ili francuskom – završila sam studij ta dva jezika), preko kreiranja recepata, stylinga i fotografije. Rado ću vam pomoći da ideju uobličite i provesti je u djelo.

Ova se usluga odnosi i na stvaranje PDF knjižica sa sadržajem koji je podrška vašoj priči i brendu, bilo da je riječ o hrani ili drugim lifestyle temama.

KREIRANJE RECEPATA

fotografija hrane

Imate dobar proizvod u koji čvrsto vjerujete i koji biste htjeli prikazati unutar nekog recepta? Često sam u kuhinji gdje se igram s novim kombinacijama okusa, stoga ste na pravom mjestu. Provjereni, testirani recepti koji neće iznevjeriti korisnike glavni su forte #damijeneštoslatko brenda, a mogu biti i dijelom vaše priče.

Pantarul, Cvijet by Kike, Jutarnji list, Luxury Villa Ella Šipan, Status izvorna pomagala samo su neki od zadovoljnih suradnika.