Promocija kuharice What’s Cooking in Dubrovnik u Zagrebu

by Ana-Marija

Prošlo je već sedam dana od zagrebačke promocije kuharice. Po svim standardima aktualnosti, to je već lanjski snijeg, ali nek’ se nađe pokoja fotka i zahvala svima koji su taj dan učinili jednim od najposebnijih u mom životu [ovo nije floskula, stvarno je tako].

Prvo, ovo mi je bio prvi dolazak u Zagreb otkad sam se preselila i bilo je genijalno (i nadasve praktično) što su se svi meni važni ukrcali u jednu prostoriju i što sam ih sve vidjela tako na hrpi pa nikoga nisam propustila.

Prvo i osnovno, ogromno hvala ide ekipi u Klubu Dubrovčana u Gundulićevoj koji su drage volje ustupili svoj divni novouređeni prostor – kad ste u blizini, svakako navratite k njima popiti kavicu, instant ćete se vratiti u studentske dane, ja sam se odmah poželjela smjestiti u naslonjač s knjigom. Bila sam pozitivno šokirana kad sam vidjela kako je prostor decentan i uređen sa stilom, vrlo minimalistički i čisto – zaljubih se još na prvu preko fotografija s njihove Facebook stranice, a kamoli ne kad sam ušla unutra.

Drugo, bila je tu još jedna ekipa koja je sjajno i iznimno profesionalno odradila svoj posao, a to je Catering Zvona. Pripremili su neke od specijaliteta iz knjige, došli, sve sredili i namjestili, bili pri ruci cijelo vrijeme i poslije sve pospremili kao da ih nikad nije ni bilo. Pomalo kao duh iz Aladinove lampe. Ocjena? Čista desetka.

A kako je bilo? Kratko i slatko, baš kako treba. Rene Bakalović je bio vrlo koncizan i nije puno duljio, a opet je spomenuo sve bitno, ja sam sasvim preskočila ikakve govore, ali zato je uletjela kao grom iz vedra neba moja uvijek vedra [pun intended] i nasmijana Nina koja je digla dva prsta u zrak i pitala ‘Mogu ja, mogu ja?’ Naravno da je mogla. Tako je i službeni dio promocije završio neslužbeno pa smo mogli u miru dalje nastaviti u opuštenom tonu.

Svoj su kratki osvrt dali Dobra hrana, Punkufer i Portal Kult, a za fotke se ovaj put pobrinuo Tomislav Može.

Hvala svima na svemu! 🙂

You may also like

10 komentara

Zuba 03/07/2014 - 16:36

čestitam! 🙂

Reply
anamarija 17/07/2014 - 12:55

Hvala! 🙂

Reply
Calmy 04/07/2014 - 13:33

Draga Ana-Marija,

Pratim te već godinama i želim ti čestitati na kuharici. Bilo mi je baš lijepo čitati ove članke i žao mi je što nisam znala za promociju u Zagrebu jer bi bila došla. Hoće li biti nešto slično u Splitu? Ni sama ne znam prije koliko godina sam prvi put naletila na tvoj blog, no kad jesam, nisam se mogla zaustaviti i sve sam recepte željela isprobati. Bila si čest poticaj mojim pubertetskim kulinarskim izljevima. 🙂
Je li moguće nekako naručiti kuharicu i koja je cijena?
U svakom slučaju, nadam se da će me barem put odvesti do Pantarula ovo ljeto. 🙂

Pozdrav,
Mirna

Reply
Tanja 09/07/2014 - 13:31

Draga Ana Marija,

čestitam ti na kuharici. Pratim tvoj blog od samih početaka. Ohrabrila si me na kulinarske avanture, a tvoji recepti su uljepšali mnogo naših trenutaka. Srećna sam što je kuharica ugledala svjetlo dana. Pozdrav!

Reply
anamarija 17/07/2014 - 12:55

Draga Tanja, puno ti hvala. Drago mi je da se po receptima kuha i da u njima uživate. Veliki pozdrav iz Dubrovnika 🙂

Reply
Maja 17/07/2014 - 12:33

Isforsirana do boli…

Reply
anamarija 17/07/2014 - 12:54

Nisam sigurna na što se točno ovaj kratki komentar odnosi, ali u svakom slučaju žao mi je da niste bili taj dan u Gundulićevoj pa biste vidjeli da je sve bilo od srca i baš suprotno od navedenog epiteta. Ugodan vam dan, pokušajte ga uljepšati i sebi i ostalima 😉

Reply
Silvana 23/07/2014 - 15:48

Dra
Draga Ana Marija,
sve čestitke od srca. Godinama pratim tvoj prekrasni blog, “odrastanje” i tebe i bloga , mogu samo reći, svaki novi je sve bolji i bolji. Želim ti puno sreće i uspjeha i nadalje, ostani svoja, vedra i pozitivna, bez obzira na sve…….
p.s.
ima li šanse da opet dodješ u Zg na promociju, propustila je zbog godišnjeg odmora u srpnju, a htjela bih svakako nabaviti ovu divotu od knjige-kuharice!!!
Pozdrav,
Silvana

Reply
Mary 30/07/2014 - 16:49

Čestitam na kuharici, jedva je čekam nabaviti i nastaviti uživati u ukusnim receptima i tekstovima na tvom blogu. Svako dobro i dobar tek

Reply
anamarija 03/08/2014 - 1:07

Hvala puno! 🙂

Reply

Leave a Comment